Väkivalta

Perheväkivalta ja muu väkivaltaisuus

 Jussi-työ
Jussi-työ on tarkoitettu miehille, jotka haluavat ehkäistä tai lopettaa väkivallan käytön lähisuhteissaan ja tarvitsevat apua kriisinsä selvittämisessä. Jussi-työn tavoitteena on tukea miehiä löytämään väkivallattomia ongelmanratkaisu-keinoja, sekä auttaa miehiä elämään turvallisesti itsensä ja läheistensä kanssa.

Nettiturvakoti
Apua perheväkivaltaan, tietoa paikkakuntakohtaisista turvakodeista ja nettisivuilla keskustelumahdollisuus.

Lyömätön linja
Lyömätön Linja -palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyttäneet tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa perheessään tai muussa läheisessä suhteessa.

Miehen linja
Miehen Linja -palvelu on tukenasi silloin, kun olet käyttänyt tai pelkäät käyttäväsi väkivaltaa perheessäsi tai muussa läheisessä suhteessasi. Voit olla yhteydessä myös kun tarvitset tukea vaikealta tuntuvien asioiden käsittelyyn perheessäsi, esimerkiksi parisuhteessasi tai vanhempana. Miehen Linjaan voit tulla keskustelemaan työntekijän kanssa. Tapaamiset ovat ilmaisia. Miehen Linjassa voit puhua suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, ranskaksi, kreikaksi ja omalla kielellä tulkin kautta.

Naisten linja
Kaikenikäisille väkivaltaa kokeneille tai väkivallasta huolestuneille naisille. Voit soittaa tai ottaa yhteyttä verkon kautta. 0800 02400 Naisten Linjan maksuton tukinumero ma-pe 16-20, la-su 12-16

NNKY
Maailmanlaajuinen NNKY-liike vastustaa naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa ja edistää tyttöjen ja nuorten naisten oikeutta koulutukseen ja sukupuolten välistä tasa-arvoa.